REGJISTRIMI I FLAMURIT CAYMAN PËR BARKA - nga 1499 dollarë

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-cayman

REGJISTRIMI I FLAMURIT CAYMAN PËR BARKA - nga 1499 dollarë

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin Kajman

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Kajmanit

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Kajmanit

Regjistrimi i flamurit të Kajmanit

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Kajmanit?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Kajman me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme per nje vit

E vlefshme per nje vit

Duhet të paguhen taksat vjetore të rinovimit dhe tonazhit.

Nga 1499 USD

Nga 1499 USD

Regjistrimi i anijeve për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Kajmanit.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Është një regjistrim i vlefshëm i flamurit Red Ensign dhe është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Në dispozicion për 1 ditë!

Në dispozicion për 1 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 1 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Nuk zbatohen kufizime ose distanca detare për anijet me flamur Cayman

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Inspektimi i anijes

Inspektimi i varkave mund të bëhet kudo në botë me një topograf të kualifikuar.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Cayman të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 1 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Kajman dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i anijeve në Ishujt Kajman

 
Nga 1499 dollarë
.
Industry wide recognition as a premium yacht flag.
.
Vessel and mortgage registration in 24 hours, if all provided documents are received.
.
Almost 70 nationalities can apply for the Cayman Yacht Registration.
  RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Kopje e faturës së shitjes / Dëshmia e pronësisë
  • Kopja e dëshmisë së fshirjes (nëse është e aplikueshme
  • Kopje e pasaportës/identifikimit të pronarit
  • Kopja e dëshmisë së mbulimit të sigurimit për anijen (përfshirë mbulimin për përgjegjësinë e palëve të treta, ndotjen dhe heqjen e rrënojave)
  • Licenca e radios (Nëse anija ka pajisje radio në bord)
  • Sondazhi i regjistrimit paraprak (Anija duhet t'i nënshtrohet një ankete pararegjistrimi të kryer nga një shoqëri klasifikimi e njohur ose një topograf i autorizuar për të siguruar që ajo plotëson standardet e përcaktuara nga Regjistri i Transportit i Ishujve Kajman.)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve Cayman

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve në Ishujt Kajman?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Ishujve Kajman?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin e Ishujve Kajman?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Ishujt Kajman?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një varkë me regjistrim në Ishujt Kajman?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Ishulli Kajman Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner